Woningen

De Witte Vos bestaat uit twee blokken van elk zes woningen: in totaal vier hoekwoningen en acht tussenwoningen. Ze liggen aan een doorlopend straatje, dus er is geen doorgaand verkeer voor de deur. De tuinen op het zuidwesten grenzen aan het water van de Dijksloot. Dit is doorgaand vaarwater. Je vaart met je bootje zo de polder in of over het Noordzeekanaal en het IJ naar Amsterdam!

 

Alle woningen zijn verkocht

Drie slaapkamers

De woningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 103 m2 GBO. Op de begane grond krijg je een ruime woonkamer en eetkamer. De open keuken ligt aan de voorzijde. Op de eerste verdieping bevinden zich standaard drie slaapkamers en een badkamer met toilet. In de indeling van de eerste verdieping heb je keuze. Het is bijvoorbeeld mogelijk om twee slaapkamers samen te voegen en een master bedroom met inloopkast te laten maken. De open zolder biedt zeer veel ruimte en heeft een nokhoogte van circa 4 meter.

Zonnepanelen

De daken zijn uitgerust met zonnepanelen. Door de opwekking van eigen energie bespaar je op je energierekening. De woningen worden uitgevoerd met vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. In combinatie met goede isolatie zorgt dat voor een comfortabel huis. Zomer of winter: het is altijd behaaglijk in huis.

Parkeren op eigen terrein

Bij elke woning ligt een voortuin van circa 5 tot 6 meter en achtertuin van circa 4,5 tot 8,5 meter diep op het zuidwesten. Parkeren kan op eigen terrein aan de voorzijde van de woning. In aanvulling daarop zijn er nog 12 openbare parkeerplaatsen aan de overzijde van het straatje. Daar staat ook je berging.  Deze is circa 5 m2 en voorzien van elektra.